“Een eigen clubhuis op Berg en Bosch”

Jeroen Bouman en Karsten Bezooijen, richtten een half jaar geleden McChange op. Zij houden zich bezig met het coachen van organisaties in verandering. Bij hun procesmatige aanpak staat de mens centraal. Ze werken voor allerlei organisaties, ook in de zorg.

Sinds 1 juni is McChange gevestigd in een van de zes business units in Het Startershuis op Berg en Bosch.

Het plaatje klopte gewoon
“Omdat mijn vrouw zo’n 20 jaar geleden in het Zeijlmans kinderziekenhuis op dit terrein werkte, was de locatie mij niet onbekend”, zegt Jeroen. “Dus toen ik via een makelaarswebsite zag dat hier op het park ruimte te huur was, zijn Karsten en ik dan ook gelijk even gaan rondkijken.” Karsten: Onze belangrijkste afweging bij het zoeken naar een locatie was steeds “Voelt het goed, krijg ik energie van deze omgeving?” Bij Berg en Bosch klopte dat plaatje gewoon.”

Snel schakelen
Het Startershuis bevalt hen uitstekend. Karsten: “Als eerste bewoners hebben we aardig aan kunnen sturen hoe we het wilden hebben. Het contact met het serviceteam van Berg en Bosch was heel goed. We hebben een paar leuke gesprekken gehad, waarbij we echt inbreng hadden en waar ook is meegedacht over onze behoeftes. Korte, informele lijnen en flexibiliteit, daar houden wij erg van. Er is vervolgens snel geschakeld om de unit op te leveren conform onze wensen. Dat hadden we niet verwacht van zo’n grote organisatie.”

Ons clubhuis
Jeroen: “We zien dit echt als ons ‘clubhuis’: een werkplek waar je altijd met plezier naartoe rijdt. Hoewel we vaak buiten de deur zijn, denken we dat het belangrijk is om een vast honk te hebben. Deze locatie past perfect bij die behoefte en het bijbehorende gevoel. We merken dat klanten die we hier uitnodigen hetzelfde ervaren.” De coaches zijn ook blij met de opening van horeca in de Kapel aan de overkant. Karsten: “Hiermee is er meer reuring op het park gekomen. Een leuke plek om even met klanten naartoe te gaan.”

Ruimte voor mede-ondernemers
“Nu we nog de enigen in het pand zijn, kunnen we nu de muziek lekker hard zetten”, zegt Karsten. “Maar liever hebben we wat beweging op de gang van mede-ondernemers. We lobbyen dan ook aardig in ons netwerk om Het Startershuis te promoten. Als je een keer binnen wilt kijken: onze deur staat open (als we er zijn) en de koffie staat klaar. Ook voor onze buren!”