"De uitstraling van Berg en Bosch doet iets met de zorg die je verleent"

Barbara de Koning Gans, divisie directeur Uiterlijk & Huid, Bergman Clinics

"Zorg is het kloppend hart van Bergman Clinics. Daarom past het heel goed om een vestiging op Berg en Bosch te hebben. Het is een authentieke, mooie locatie. Lekker centraal gelegen in Nederland.

Vooral ons pand, het oude klooster, spreekt tot de verbeelding. Het maakt de zorg die wij bieden van het hoogste serviceniveau. Klanten voelen zich er meteen thuis en komen tot rust in deze omgeving. Dat is cruciaal voor de dienstverlening die wij hier hebben. Onze klanten voelen zich direct speciaal. Onder andere dat onderscheidt ons van andere zorgaanbieders.

Ja, uitstraling is voor ons als zorgverlener zeer belangrijk. Wij proberen met al onze vestigingen op bijzondere plekken of in bijzondere panden te zitten. Dat geeft net dat beetje extra. We zoeken plekken waar het fijn is om te verblijven en waar je meteen dat beetje extra service voelt. Onderdeel van service zijn ook gemak en ligging: een heerlijk bosrijke omgeving waar je snel naar toe rijdt en makkelijk parkeert om in onze kliniek te vertoeven. Wij blijven nog wel even!”

‹‹ Terug