Kantoorunits

Welke kantoorunits zijn beschikbaar?

Op het terrein van Berg en Bosch bent u welkom in verschillende gebouwen.

Het hoofdgebouw met als entree nr. 60 huisvest het medisch centrum. De dienstverlening omvat hier de gehele zorgketen, van voorlichting en preventie tot aan behandeling en nazorg.

Recht tegenover het hoofdgebouw staat het Economiegebouw, een ingenieuze mix van oude stijl en moderne architectuur. De historische bebouwing omvat (gebouw 114 en 94) 1.500 m2 vloeroppervlakte, de nieuwbouw 4.000 m2 - verdeeld over begane grond en eerste verdieping. Het gebouw is multifunctioneel ingericht, om ook bestemmingen als trainingslocatie of back office mogelijk te maken.

Op het terrein vindt u tevens een aantal transparante paviljoens (gebouw 84, 86, 90, 92). De zichtbare houten draagconstructie geeft elk paviljoen een natuurlijke uitstraling. Die sfeer wordt nog eens versterkt door de gevels, bestaand uit hout en natuursteen. Ieder paviljoen beschikt over een verdiepte parkeergarage.

Te huur

Klik hier voor het actuele huuraanbod

Huurcondities

Wij kunnen aantrekkelijke condities en faciliteiten aanbieden aan nieuwe (startende) bedrijven die zich willen vestigen op Berg en Bosch.

Huurprijzen

Bestaande bebouwing, o.a. gebouw 60 en gebouw 100 € 100,- per m² per jaar
Paviljoens: gebouw 84, 86 en 90: € 135,- per m² per jaar
Parkeren buiten: € 375,- per plaats per jaar
Parkeren binnen: € 750,- per plaats per jaar (in souterrain van paviljoens)

Prijzen te vermeerderen met omzetbelasting, of een BTW-compensatie van 5%. Bovengenoemde huurprijzen zijn gebaseerd op een vijfjarige huurovereenkomst, een eventuele kortere huurtermijn is bespreekbaar.

Voorschot Servicekosten

€ 50,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Een specificatie van de servicekosten c.q. leveringen en diensten is op verzoek beschikbaar.

Huurtermijn

Bij voorkeur 5 jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere of langere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn

Een jaar.

Bestemming

De ruimtes op het Berg en Bosch terrein zullen door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt voor medische, culturele, sociale, wetenschappelijke of educatieve doeleinden.

Parkeernorm

De algemene parkeernorm bedraagt 1:50.

Zekerheidsstelling

Huurder verstrekt aan verhuurder een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering

Jaarlijks per 1 januari of 1 juli, voor het eerst circa 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten prijsindex, reeks CPI – Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurcontract

Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

De Kapel

Berg en Bosch heeft een pracht van een horecagelegenheid: De Kapel. Voor koffie, lunch en meetings in een sfeervolle omgeving. Lees meer ››

Parkoverzicht