De locatie

Een bedrijvenpark in Utrecht met landelijke uitstraling

Berg en Bosch ligt op het geografische middelpunt van Nederland, aan de rand van Bilthoven dat weer grenst aan Utrecht. Vanaf de aanrijroute naar Berg en Bosch is het alsof u een andere wereld ontdekt. Een wereld van groen, van rust, van ruimte. Vergeet onpersoonlijke bedrijvenparken of grote concentraties aan de rand van de steden. Berg en Bosch is een oase, letterlijk en figuurlijk. Strategischer kan uw bedrijf of organisatie niet gevestigd zijn.

Temeer omdat de gemeente Bilthoven actief inzet op een versterking van de life sciences positionering van het gebied. Een kansrijke ontwikkeling: Bilthoven ligt vlak bij het UMCU en andere organisaties en bedrijven die hun intrek hebben genomen op het Utrecht Science Park. Het voormalige universiteitsterrein De Uithof krijgt met het Utrecht Science Park een nieuwe invulling, met een synthese tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap.

Bezoekadres: Professor Bronkhorstlaan 10, Bilthoven

Google Map

Ideaal bereikbaar

Het park ligt strategisch nabij het knooppunt van de A27 en de A28, snelwegen die Bilthoven verbinden met de rest van Nederland. Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn elk binnen 30 autominuten bereikbaar. Vanaf de snelwegen vindt u filevrij uw bestemming over de uitvalswegen naar Berg en Bosch. Ook via het openbaar vervoer is Berg en Bosch bereikbaar, met buslijn 58. En vanaf 3 juni 2013 rijdt tijdens de spitsuren ook buslijn 258. Met de trein? Vanaf NS-station Bilthoven is het maar drie kilometer naar Berg en Bosch. Een afstand van tien minuten met de fiets. Kán het idealer?

De Kapel

Berg en Bosch heeft een pracht van een horecagelegenheid: De Kapel. Voor koffie, lunch en meetings in een sfeervolle omgeving. Lees meer ››

Parkoverzicht

Beschikbare ruimten

Op het terrein van Berg en Bosch bent u welkom in verschillende gebouwen. Het hoofdgebouw huisvest het medisch centrum. Lees meer ››