Nieuwe bewegwijzering op het park

U heeft het ongetwijfeld al gezien: de bewegwijzering op het park is grondig op de schop genomen. De nieuwe huisstijl van Berg en Bosch is hierop toegepast en felgekleurde blauwe parkeerborden zorgen voor duidelijke markering van de routing. De entree van het park is duidelijk gemarkeerd door nieuwe naamborden en de plaatsing van zes vlaggenmasten.

Bezoekers kunnen via een parkeerplaatsnummer eenvoudig hun weg naar het juiste gebouw vinden. De P-borden hebben een logische, oplopende nummering en geven een routing aan door het park. Geef uw bezoekers daarom ook altijd de dichtstbijzijnde parkeerplaats bij uw gebouw door. Vanaf de parkeerplaats geven borden met gebouwnummers de vervolgroute aan.

In de toekomst willen we (nieuwe) bezoekers stimuleren om zich eerst bij de receptie te melden, alvorens hun weg op het terrein te vervolgen. Zij krijgen daar indien nodig ook een overzichtskaart van het terrein.

Opmerkingen over de borden?
Heeft u opmerkingen over de borden of wilt u een wijziging doorgeven? Dit kan tot maandag 15 juli a.s. Stuurt u dan een mail naar Jiske Scherpenborg van DTZ, met de gewenste wijziging en de codering van het desbetreffende bord (dit staat aan de zijkant van alle huidige borden vermeld.). Als u al een wijziging heeft doorgegeven hoeft u niets te doen.