In the spotlight: & Female Capital

10-07-2015

Meer vrouwen aan de top
Sinds kort hebben wij, Eefje Dikker en Frank van Veen, een deel van Gebouw 92 betrokken op park ‘Berg en Bosch ’met ons nieuwe bedrijf: & Female Capital. Na lange carrières in binnen- en buitenland, hebben wij besloten onze krachten te bundelen in een executive search bureau dat zich uitsluitend richt op vrouwelijke kandidaten voor eindverantwoordelijke functies. Wij werken onder meer voor de medische en farmaceutische branche.

Het onderwerp 'meer vrouwen aan de top' is natuurlijk een erg actueel thema en bepaalt bijna wekelijks de politieke en maatschappelijke agenda. Als voormalig HR-directeur en selectiepsycholoog (her-) kennen wij de kwaliteiten van vrouwelijke leiders en de meerwaarde van divers leiderschap voor bedrijven en organisaties.

Daarnaast hebben wij vanuit onze professies gezien dat het selectieproces, maar ook de begeleiding na de plaatsing van de kandidaat, van grote invloed zijn op de kans van slagen van een kandidaat. Tijd en aandacht voor een uitgebreid bedrijfs- en functieprofiel is voor ons vanzelfsprekend. Maar wij gaan verder: onze kandidaten krijgen na plaatsing zogenaamde transition coaching aangeboden. Een traject waarin ze de mogelijkheid krijgen, met een professionele coach, hun plaatsing tot een succes te maken.

We kenden Berg & Bosch en onze zoektocht naar een geschikte locatie begon dan ook hier: centraal gelegen, prachtige omgeving, goede infrastructuur en diverse mogelijkheden. En een locatie waar onze kandidaten in alle rust, maar ook met nodige privacy op gesprek kunnen komen.

Graag ontmoeten wij u binnenkort op een Berg en Bosch borrel. Meer informatie over wie wij zijn en hoe wij te werk gaan, kunt u vinden onder www.femalecapital.nl. Daarnaast staan wij natuurlijk voor vragen of een persoonlijke introductie ter beschikking