Burgemeester en raadsleden op bezoek bij Berg en Bosch

08-10-2013

De life science as, herzieningen van verschillende bestemmingsplannen en mobiliteitsproblematiek zijn belangrijke onderwerpen voor gemeente De Bilt. In dat kader kregen de burgemeester en raadsleden op 10 oktober een rondleiding over Berg en Bosch.

De groep van 25 afgevaardigden werd tijdens de bustocht over het park welkom geheten door Delta Lloyd’s Jan Gaassenbeek en Louis de Roy van Zuydewijn. Patrick Ruwiel, directeur van Delta Lloyd Vastgoed, lichtte de nieuwe koers van Berg en Bosch toe, waarbij de duidelijke focus op zorg goede resultaten oplevert. Verder kwamen de goede samenwerking met de gemeente, de proef met de tijdelijke buslijn 258 en de zorgen om bestemming van de woningen aan de rand van het complex ter sprake. Jan van Bodegom, directeur van het Alexander Monro Ziekenhuis, gaf aan dat er voor Berg en Bosch is gekozen vanwege de passende omgeving voor een zorgvuldige zorg van patiënten. Ook het teamwerk met de gemeente en eigenaar Delta Lloyd Vastgoed waren van doorslaggevend belang. Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding door de kliniek. Behalve Berg en Bosch waren ook NS station Bilthoven en het Utrecht Science Park onderdeel van de tour.

Op de foto: Jan van Bodegom, Hr. A.J. Gerritsen (burgemeester) en wethouder A.J. Ditewig.


De Kapel

Berg en Bosch heeft een pracht van een horecagelegenheid: De Kapel. Voor koffie, lunch en meetings in een sfeervolle omgeving. Lees meer ››