In the spotlight: Kinderopvang de Bosuiltjes

18-08-2016

Kinderdagverblijf De Bosuiltjes zit al 27 jaar op het terrein (Gebouw 98, parkeerplaats 10) en is onderdeel van Kinderopvang De Bilt.

De opvang van uw kind(eren) 0-4 jaar binnen handbereik.

  • Toplocatie in het groen, met een fantastische grote en natuurlijke tuin
  • Professionele betrokken medewerkers
  • Mogelijkheid tot borstvoeding geven


Wat bieden wij allemaal?

  • Een prachtige sfeervolle locatie tegen de bosrand met grote buitenspeelruimtes ingericht met natuurlijke materialen. De kinderen hebben de mogelijkheid om zich in een natuurlijke omgeving te ontwikkelen en te ontplooien. Ze kunnen lekker spelen, bewegen, ontdekken, ravotten en vies worden. We zijn veel buiten ook hebben we regenpakken en laarsjes voor alle kinderen.
  • Betrokken, enthousiaste professionele medewerkers met passie voor het werken met kinderen. Onze pedagogische visie heeft vijf pijlers: zorg & liefde, individuele aandacht, groei en ontwikkeling, verantwoordelijkheid en structuur en overzicht. In de organisatie een pedagogisch coach die onze kwaliteit versterkt.
  • Horizontale groepen, dit betekend dat we 2 baby- en 2 peutergroepen hebben. De babygroep biedt rust en heeft op hun ontwikkeling aangepast speelmateriaal. Desgewenst kunnen de jongste kinderen heerlijk buiten slapen in onze veilige buitenbedjes. Wat is er heerlijker dan in slaap vallen met vogelgeluiden om je heen. In de peutergroepen is alle ruimte om al spelenderwijs van alles te ontdekken en te beleven samen met de andere kinderen. Wij stimuleren de ontwikkeling van de kinderen, o.a. met het ontwikkel programma Uk & Puk. We koken, bakken, knutselen, bouwen enz. Kinderen leven in de groep, tegelijkertijd vinden we het belangrijk om ook individueel gericht te werken. Elk kind is uniek in zijn/haar eigenheid en ook op jonge leeftijd zie je voorkeuren en kwaliteiten!
  • Willen we er op uit? Dan gaan we met de bolderkar naar de dierenweide. Om de week bezoekt een groepje peuters voor de gezelligheid en samen liedjes te zingen de “opa’s en oma’s” van het Leendert Meeshuis. Waar doen we nog meer aan mee? Modder dag, voorleesdagen, we houden opa en oma dag, enz.

Interesse?
Kom een kijkje nemen. Bel ons voor een afspraak voor een rondleiding 030-2294213
Of kijk op onze website en schrijf je in.

Kinderdagverblijf De Bosuiltjes
Gebouw 98, parkeerplaats 10
Berg & Bosch Terrein


De Kapel

Berg en Bosch heeft een pracht van een horecagelegenheid: De Kapel. Voor koffie, lunch en meetings in een sfeervolle omgeving. Lees meer ››