Kentekenherkenningssysteem Berg en Bosch

Begin 2015 zal op Berg en Bosch een kentekenherkenningssysteem in gebruik genomen worden. Bij de terreinopgangen zijn inmiddels nieuwe slagbomen geplaatst die begin 2015, ook in de avonduren, gesloten zullen worden. Het systeem bevordert de veiligheid op het terrein, een belangrijk speerpunt voor alle huurders en verhuurder Delta Lloyd. Het kentekenherkenningssysteem werkt ook in de avonduren en weekenden.

Hoe werkt het?
Bij het aanrijden moet men met de auto even kort stilstaan voor de slagboom, zodat het systeem het kenteken kan scannen. Is het kenteken bekend dan opent de slagboom automatisch. Mocht het kenteken niet bekend zijn of niet herkend worden dan kan via de intercom met de receptie contact worden opgenomen.

Hoe aanmelden?
De kentekens van de auto’s van uw medewerkers waarmee men toegang wil tot het terrein van Berg en Bosch, moeten worden geregistreerd. U dient de kentekens van uw medewerkers op te geven aan DTZ Zadelhoff. Overigens is de toegang tot P13B niet gekoppeld aan het kentekenherkenningssysteem.

>> In de loop van het 4e kwartaal zullen alle huurders meer informatie ontvangen.