Maak kennis met Alere Health Services

Vanaf oktober nieuwe huurder in Gebouw 14
Met de vestiging van Alere Health Services, vanaf oktober te vinden in Gebouw 14, is Berg en Bosch een mooie onderneming in de zorg rijker.

Alere ontwikkelt en verkoopt informatiesystemen, producten en diensten die tot doel hebben om mensen met chronische aandoeningen meer zelfzorgend en zelfredzaam te maken. Ook adviseert en ondersteunt Alere de zorginstelling/verlener bij het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing-/communicatiebeleid.

Joyce van der Stel, General Manager van Alere Health Services, vertelt waarom zij voor Berg en Bosch hebben gekozen:
"We zijn een jong bedrijf van 12 medewerkers, dat sinds mei onderdeel is van een wereldwijd concern. Door onze groei waren we op zoek naar een nieuwe, centrale locatie in de regio Utrecht. En dan het liefst eentje met een bijzondere uitstraling. Via Google kwamen we op de website van Berg en Bosch terecht. De gedachte van een ‘Health Campus’, met bedrijven die allemaal op eigen wijze een bijdrage leveren aan de gezondheidszorg, sprak ons erg aan. Wij geloven in verbinden en versterken. Zeker op een terrein zoals Berg en Bosch; we kijken dan ook erg uit naar interacties met andere ondernemers.
De centrale ligging én mooie omgeving, waar onze medewerkers letterlijk en figuurlijk de ruimte hebben, zijn voor ons grote pluspunten. Zo kunnen we nu bijvoorbeeld, bij wijze van brainstorm, eens met een groepje collega’s een uurtje gaan lopen. Dit werkt voor ons beter dan in een vergaderruimte opgesloten zitten.
Eind oktober houden wij een openingsborrel, een mooi moment voor een kennismaking met onze nieuwe 'buren'!"